Tanja Malesija potpisala za Dinamo iz Moskve: Osjećam se kao prava fudbalerka

Kapitenka U19 reprezentacije Crne Gore stavila paraf na trogodišnji ugovor sa velikim ruskim klubom, u najvećem transferu iz Crnogorske lige

10544 pregleda 10 komentar(a)
Foto: Dinamo Moskva
Foto: Dinamo Moskva

Crnogorska fudbalerka Tanja Malesija potpisala je trogodišnji ugovor sa Dinanom iz Moskve.

Tanja ima 18 godina, stigla je iz Budućnosti u najvećem transferu iz crnogorske lige do sada.

"Djevojke i stručni štab su me prihvatili odlično. Osjećam se kao prava profesionalka i vidi se na svakom koraku da se radi o velikom klubu. Rukovodstvo kluba me je dočekalo u Moskvi, a od prekjuče sam u Antaliji sa ekipom", kazala je Tanja Malesija, koja je, praktično, sa nogom u gipsu stigla u novi klub.

"Povrijedila sam stopalo u pauzi, ali to nije predstavljalo nikakav problem. Radujem se skorom povratku na teren, za sada radim specifične treninge i vježbe u teretani".

Tanja Malesija je kapitenka U19 reprezentacije Crne Gore, a već je odigrala osam utakmica za reprezentaciju Crne Gore. Debitovala je u septembru 2021. sa nepunih 16 godina u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

"Dugujem veliku zahvalnost mom agentu Darku Mariću koji je omogućio da se desi ovaj transfer, kao i mom klubu ŽFK Budućnost i svim trenerima sa kojima sam sarađivala do sada".

U Dinamu će nositi dres sa brojem 5, isto kao i u Budućnosti. "Pet je moj omiljeni broj, oduvijek ga nosim i postao mi je nekako nezamjenjiv. Zadovoljna sam što ću imati prilike i u Rusiji da igram u dresu sa tim brojem", sa osmjehom je zaključila Tanja Malesija.

Bonus video: