Mektominej je ponovo spasilac, Junajted slavio na "Vila parku"

Mančester junajted savladao Aston Vilu - 2:1

2676 pregleda 0 komentar(a)
Hojlund i Garnaćo proslavljaju gol, Foto: Reuters
Hojlund i Garnaćo proslavljaju gol, Foto: Reuters

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su večeras, u 24. kolu Premijer lige, u gostima Aston Vilu (2:1) i upisali treću pobjedu zaredom u ovom takmičenju.

Vila je na jubileju trenera Unaija Emerija (100. meč u Premijer ligi), doživjela drugi poraz na posljednja tri meča i nalazi se na petom mjestu sa pet bodova više od večerašnjeg rivala.

Seriju je večeras nastavio golgeter "đavola" Rasmus Hojlund - u 17. minutu nakon kornera i asistencije Megvajera savladao je Martinesa i doveo Junajted u vođstvo. Hojlund je večeras postigao gol na petoj utakmici zaredom.

Nakon pogotka Hojlunda, Vila je imala prilike za izjednačenje, ali je Onana zaustavio Votkinsa, dok je Ramzi šutirao pored gola.

Vila je nastavila sa napadima i u drugom dijelu, ali su opet Votkins i Ramzi bili neprecizni, da bi put do mreže pronašao Daglas Luiz u 67. minutu.

Mogao je Luiz da bude heroj Vile, ali je nakon toga u dva navrata bio neprecizan, da bi u 86. minutu Junajted stigao do drugog gola i pobjede - Dalo je centrirao, a Mektominej zatresao mrežu i još jednom postao heroj "đavola".

Standings provided by Sofascore

Bonus video: