Sevilja srušila Atletiko, Morata završio meč u suzama

Prvi strijelac ekipe Alvaro Morata je zamijenjen na poluvremenu zbog povrede koljena. Čini se da je situacija ozbiljna, jer je plakao na klupi...

5657 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters/Marcelo del Pozo
Foto: Reuters/Marcelo del Pozo

Nakon što je upisala samo jednu pobjedu na 17 utakmica u La Ligi, Sevilja je konačno „prodisala” i tek pod vođstvom trećeg trenera u sezoni, Kikea Sančes Floresa, konačno vezala dva trijumfa u šampionatu.

„Rohiblankosi” su prošle sedmice slavili u predgrađu Madrida, Valjkekasu (2:1), a večeras su srušili i velikana iz glavnog grada Atletiko (1:0).

Gol odluke je dao Isak Romero u 15. minutu, kada je nakon kornera i prebačene lopte odlično reagovao na drugoj stativi i ugurao i loptu i Kokea u mrežu.

Da stvar po tim Dijega Simeonea bude još gora, prvi strijelac ekipe Alvaro Morata je zamijenjen na poluvremenu zbog povrede koljena. Čini se da je situacija ozbiljna, jer je plakao na klupi...

Stefan Savić je bio rezerva, jer je u startnoj postavi bio Gabrijel Paulista.

Brazilski štoper je došao iz Valensije posljednjeg dana prelaznog roka kako mu se ne bi aktivirala klauzula o automatskom produžetku ugovora, s obzirom na to da je odigrao 19 utakmica za „slijepe miševe”, a bilo mu je potrebno 20.

Španski mediji su ranije pisali da istu klauzulu ima i Savić, koji je ove sezone odigrao 19 mečeva...

Standings provided by Sofascore

Bonus video: