Milinković potvrdio: Adžić naredne sedmice na pregledima u Juventusu

"Adžić će dobiti šansu da promoviše svoju zemlju i klub, pa čak i za mene kao trenera biće mi čast što sam ga trenirao", kazao je trener Budućnosti

10100 pregleda 10 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Trener Budućnosti Mladen Milinković potvrdio je da će supertalentovani vezista podgoričkog kluba Vaslije Adžić uskoro potpisati za Juventus.

Adžić će naredne sedmice otputovati u Torino kako bi obavio ljekarske preglede sa torinskim gigantom.

"Malo smo ga čuvali na pripremama, jer treba u toku sljedeće nedjelje da obavi ljekarske preglede i nismo željeli da rizikujemo povredu. Uzbuđen je zbog toga, to je u ljudskoj prirodi“, rekao je Milinković.

Vasilije Adžić
Vasilije Adžićfoto: Boris Pejović

Budućnost, sa Adžićem koji je u kombinaciji, u nedjelju dočekuje Dečić u derbiju prvog kola nastavka Meridianbet 1. Crnogorske fudbalske lige.

“Dao sam više intervuja italijanskim medijima posljednjih dana, nego u našim. Interesovali su se za Adžića, to samo potvrđuje da je Italija fudbalska zemlja. Dobio je šansu da od ljeta obuče dres jednog velikog kluba kao što je Juventus. Rekao sam mu da je to čast i privilegija, svi znamo kakvi igrači su igrali za Juventus. Dobiće šansu da promoviše svoju zemlju i klub, pa čak i za mene kao trenera biće mi čast što sam ga trenirao", kazao je Milinković.

Bonus video: