U utorak hitna sjednica Odbora direktora Rudnika uglja povodom situacije u Rudaru

"Uvažavajući značaj kluba za našu zajednicu, smatramo da je neophodno pružiti mu adekvatnu podršku u ovom teškom trenutku”, rekao je predsjdenik Odbora direktora Rudnika uglja Miloš Ostojić

5427 pregleda 1 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Odbor direktora Rudnika uglja na sjedici u utorak, koja će biti zakazana po hitnom postupku, najvjerovatnije donijeće odluku o finansijskoj pomoći Fudbalskom klubu Rudar, koji se zbog nagomilanih finansijskih obaveza nalazi pred gašenjem.

“Za utorak će biti zakazana hitna sjednica Odbora direktora Rudnika uglja Pljevlja povodom donošenja odluke o finansijskoj pomoći Fudbalskom klubu Rudar. S obzirom na izazove s kojima se suočava FK Rudar, smatramo da je hitno potrebno preduzeti odgovarajuće korake kako bi pomogli u rešavanju finansijske situacije kluba. Uvažavajući značaj kluba za našu zajednicu, smatramo da je neophodno pružiti mu adekvatnu podršku u ovom teškom trenutku”, rekao je predsjdenik Odbora direktora Rudnika uglja Miloš Ostojić.

Kazao je da će se “na sjednici razmotriti dostupne opcije i donijeti odluka koja će najbolje odgovarati interesima Rudnika uglja Pljevlja i FK Rudar”.

Bonus video: