Nastavlja se kriza Bajerna, titula je daleko, a Tuhel pred otkazom

Bajern u 22. kolu Bundeslige izgubio u gostima od Bohuma 3:2. Bavarci nakon večerašnjeg poraza imaju osam bodova manje od lidera, Leverkuzena

7917 pregleda 3 komentar(a)
Šloterbek proslavlja gol, Foto: Reuters
Šloterbek proslavlja gol, Foto: Reuters

Odavno Bajern Minhen nije izgubio tri utakmice zaredom, ali se večeras i to dogodilo - njemački gigant je u 25. kolu Bundeslige, nakon preokreta, poražen od Bohuma (3:2), što mu je treći vezani poraz u svim takmičenjima.

Prethodne sedmice Bajern je u domaćem šampionatu izgubio od Leverkuzena (3:0), a u srijedu od Lacija (1:0), u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Nakon večerašnjeg poraza, aktuelni šampion ima osam bodova manje od lidera, Bajera iz Leverkuzena, u velikoj je krizi, titula je daleko, a ne bi bilo iznenađenje da trener Tomas Tuhel uskoro dobije otkaz.

Bajern je dobro počeo utakmicu - Musijala je u 14. minutu, nakon asistencije Gorecke, iz drugog pokušaja zatresao mrežu.

Potop Bavaraca najavljen je u finišu prvog poluvremena - prvo je Asano u 37. minutu izjednačio, da bi u Šloterbek, u 44. minutu glavom nakon kornera, režirao preokret.

U 78. minutu je Bajern ostao sa igračem manje, jer je isključen Upamekano, a onda je Kevin Šteger iz penala donio domaćoj ekipi dva gola prednosti.

Do kraja meča Bajern je preko Kejna ublažio poraz.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: