Milan sa igračem manje imao bod u džepu, ali na kraju izgubio od Monce

Monca - Milan 4:2

4867 pregleda 0 komentar(a)
Detalj sa utakmice Monce i Milana, Foto: Reuters
Detalj sa utakmice Monce i Milana, Foto: Reuters

Spektakl u 25. kolu Serije A - Monca je na domaćem terenu vodila 2:0 protiv Milana, gosti sa igračem manje uspjeli da dođu do izjednačenja, ali su na kraju ostali bez boda.

Monca je u nevjerovatnom meču slavila 4:2 i nanijela "rosonerima" prvi poraz u Seriji A nakon devetog decembra i devet utakmica.

Domaća ekipa je na prethodnih pet mečeva u domaćem šampionatu postigla ukupno dva gola, a večeras je četiri puta zatresla mrežu Milana i na četvrtoj utakmici zaredom u Seriji A ostala neporažena.

Monca je prva zaprijetila, u 31. minutu je Đurić pogodio stativu, a onda je domaća ekipa u 45. minutu dobila penal. Siguran sa 11 metara je bio Pesina.

Do odlaska na odmor Monca je stigla i do drugog pogotka, a strijelac je, u šestom minutu nadoknade prvog dijela, bio Mota.

Početak drugog poluvremena je počeo isključenjem Jovića. Milan je ostao sa igračem manje, ali je i pored toga učinio meč neizvjesnim. Prvo je Žiru u 64. minutu smanjio na 2:1, a onda Pulišić u 88. izjednačio.

Ipak, dva minuta nakon gola Pulišića, Monca je stigla do nove prednosti, preciznim udarcem Bonde sa ivice kaznenog prostora.

Konačan rezultat je postavio Kolombo u 95. minutu.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: