Inzagi: Zaslužili smo više od 1:0; Simeone: Inter je jak, ali i previše smo mu dopustili

"Večeras smo vidjeli sjajan Inter - priznajem volio bih da igram u napadu takve ekipe", rekao je strateg "nerazura"

5757 pregleda 1 komentar(a)
Simeone i Inzagi tokom meča na "Meaci", Foto: Reuters
Simeone i Inzagi tokom meča na "Meaci", Foto: Reuters

Sve ili praktično skoro sve bilo je u crno-plavim bojama tokom prvog duela osmine finale Lige šampiona između Intera i Atletiko Madrida.

Fenomenalnu igru i formu iz Serije A tim Simonea Inzagija precrtao je i u Evropi, dominirao je protiv španske ekipe i na kraju na revanš u Madrid putuje sa 1:0 - iako se čini da je mogao da ima i veću prednost od one koju mu je donio gol Marka Arnautovića u 79. minutu.

"Momci su bili izvanredni protiv fizički i tehnički veoma dobre ekipe, ali smo razočarani što smo pobijedili samo sa jednim golom, mislim da smo zaslužili više. Drugo poluvrijeme u Madridu će biti teško", rekao je nakon meča Inzagi, a prenosi "Gazeta delo Sport".

Koliko je strateg "nerazura" bio oduševljen predstavom svoje ekipe govore i sljedeće riječi.

"U prvom poluvremenu smo bili dobri, ali ne previše. U drugom smo slabije krenuli, da bismo kasnije bili senzacionalni - večeras smo vidjeli sjajan Inter. Priznajem volio bih da igram u napadu takve ekipe", istakao je nekadašnji napadač Lacija.

Da je Inter bio bolji priznaje i trener Atletika Dijego Simeone, ali...

"Inter je jaka ekipa, ali smo im i dopustili previše, a nismo trebali - čak su u prvom poluvremenu zamalo iskoristili našu grešku. Inter ima veoma dobar kontranapad i veoma je teško kad im ostavite puno prostora po strani. Na revanš idemo sa golom minusa i moraćemo da budemo mnogo bolji nego u MIlanu", istakao je Simeone.

Revanš na "Metropolitanu" igra se 13. marta.

Bonus video: