Savić: Prosinečki će imati dosta uspjeha na klupi Crne Gore

"Vjerujem da ćemo sa njim na čelu napraviti dobar rezultat, prvenstveno u Ligi nacija"

8015 pregleda 5 komentar(a)
Savić u duelu sa Lautarom Martinesom tokom meča osmine finala LŠ, Foto: Reuters
Savić u duelu sa Lautarom Martinesom tokom meča osmine finala LŠ, Foto: Reuters

Ušao je na početku drugog poluvremena, odigrao odlično, ali iako je dao sve od sebe grešku Reinalda nije uspio da ispravi...

Stefan Savić je sinoć sa svojim Atletiko Madridom poražen od Intera u Milanu (1:0) u prvom meču osmine finala Lige šampiona, a nakon utakmice za TV Arena sport govorio je i o novom selektoru Crne Gore Robertu Prosinečkom.

"Radujem se što ću raditi sa Robijem, siguran sam da će imati dosta uspjeha u našoj reprezentaciji i da ćemo gajiti dobru atmosferu u svlačionici. Vjerujem da ćemo sa njim na čelu napraviti dobar rezultat, prvenstveno u Ligi nacija", istakao je Savić.

Njegov Atletiko nije blistao sinoć na "Meaci", ali ima i dalje ima 90 minuta u Madridu i pred svojim navijačima da sve "ispravi".

"Odigrali smo kvalitetnu utakmicu, izgledali smo poprilično dobro na terenu, ali nas je na kraju skupo koštala ta greška. Ne očajavamo, sve je i dalje otvoreno, igramo na našem stadionu u revanšu i verujem da ćemo napraviti dobar rezultat pred svojim navijačima", naglasio je Savić.

Revanš sa Interom Savića očekuje 13. marta, dok će osam dana kasnije prvi put zaigrati i pod vođstvom Prosinečkog, pošto Crnu Goru očekuje najprije prijateljski duel sa Bjelorusijom, a potom i Sjevernom Makedonijom u Antaliji.

Bonus video: