Dinamo zvao Modrića

Modrić je, pišu hrvatski mediji, rekao da će ponudu uzeti u razmatranje

4765 pregleda 0 komentar(a)
Luka Modrić, Foto: Reuters
Luka Modrić, Foto: Reuters

Predsjednik zagrebačkog Dinama, Mirko Barišić zvao je Luku Modrića, predložio mu da se vrati i naredne sezone obuče dres "modrih", piše hrvatski Index.

Modriću na ljeto ističe ugovor sa Realom, izvjesno je da u Madridu neće ostati, pa u Dinamu tu situaciju žele da iskoriste i u svoje redove vrate osvajača Zlatne lopte 2018. godine.

Barišić je Modriću objasnio da su mu vrata "Maksimira" otvorena, a hrvatski reprezentativac poručio da je zadovoljan onim što mu je predsjednik rekao i da će ponudu uzeti u obzir kada bude razmišljao o nastavku karijere.

Index piše da u ovom trenutku finansijski detalji ponude nisu poznati.

Modrić je prethodnog ljeta odbio ponudu iz Saudijske Arabije, navodno se za njega interesuju i klubovi iz MLS lige, a trener Reala, Karlo Anćeloti ponudio je hrvatskom reprezentativcu mjesto u stručnom štabu Reala. Ipak, male su šanse da Modrić prihvati Anćelotijevu ponudu, jer želi još da igra i bude na Mundijalu 2026. godine.

Modrić je 2008. godine iz Dinama otišao u Totenhem za 22,5 miliona eura. U Londonu je boravio četiri godine, a onda prešao u Real sa kojim je osvojio sve što se može osvojiti.

Bonus video: