Radanović: Pobjeda za Stipa Vukićevića, momci su pokazali karakter i ponos

Rudar šokirao Budućnost pod Golubinjom (3:0) i kada se najmanje očekivalo pobjegao sa dna tabele

4449 pregleda 3 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Veliko iznenađenje u 21. kolu Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige, težak poraz šampiona i lidera, velika pobjeda posljednjeplasiranog i “otpisanog” - Rudar je u Pljevljima, desetak dana nakon što se na sva zvona pričalo o istupanju iz takmičenja, napunio mrežu pojačane Budućnosti - 3:0!

"Vidjeli ste sve, jednostavno ovo su momci za ponos. Pokazali su karakter, iako još uvijek čekamo da se realizuje obećano, u šta ne sumnjamo, pokazali smo da smo donijeli pravu odluku", kazao je predsjednik Rudara Miloš Radanović za PV portal.

Pljevljaci su, kada se najmanje očekivalo, pobjegli sa dna tabele, a pobjeda je bitna i iz još jednog, posebnog razloga.

"Prije utakmice minutom ćutanja odali smo poštu nedavno preminulom Danilu Stipu Vukićeviću, legendi Rudara, našem bratu, drugu, saigraču, treneru… Ovu pobjedu posvećujemo njemu i njegovoj porodici. To je čovjek koji je ostavio neizbrisiv trag u klubu, koji je bio uz nas do samog kraja svog životnog puta i uvijek nam je bio velika motivacija", dodao je Radanović.

Borba za opstanak tek slijedi..."

Istina je da smo došli do velike pobjede, ali ne smijemo da se opustimo i pomislimo da smo se preko noći preobrazili u ekipu koja će sada biti strah i trepet. Mi se borimo za goli prvoligaški život i svaka sljedeća utakmica do kraja prvenstva, do ostvarenja cilja, je najvažnija", kazao je Radanović.

Rudar u srijedu gostuje Petrovcu.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: