Milinković nakon teškog poraza: Poljuljala su nas dva izgubljena boda protiv Dečića

"Nismo se nadali početku kakav smo imali u uvodna dva kola. Mislio sam da taj rezultat iz prvog kola neće ostaviti posljedice, ali očigledno je da sam se prevario", kazao je trener Budućnosti nakon poraza od Rudara u Pljevljima (3:0)

5810 pregleda 20 reakcija 20 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Samo bod u prva dva proljećna kola, protiv rivala različitog "profila" - Dečića koji se bori za titulu i Rudara koji se bori za opstanak - daleko je od ambicija silno pojačane Budućnosti.

Podgoričani su danas do nogu potučeni u Pljevljima (3:0 za Rudar) pa u nedjelju mogu da ostanu i bez prvog mjesta ako Dečić slavi protiv Petrovca.

„Prije svega, čestitam Rudaru na zasluženoj pobjedi i želim im puno sreće u nastavku prvenstva. Znali smo, a i govorili prije utakmice, da pozicija na tabeli i dosadašnji rezultati ne oslikavaju kvalitet Rudara i to smo - nažalost - osjetili na svojoj koži“, rekao je za klupski sajt trener Budućnosti Mladen Milinković.

Njegovi igrači bili su jalovi, anemični...

„Nismo bili ubjedljivi, to malo šansi što smo stvorili nismo uspjeli da realizujemo, tako da možemo samo da čestitamo protivniku“.

Budućnost u srijedu dočekuje Jezero (18 h), ima šansu da upiše prvu pobjedu u drugom dijelu sezone.

„Iskreno, nismo se nadali početku kakav smo imali u uvodna dva kola. Mislio sam da taj rezultat iz prvog kola neće ostaviti posljedice na ekipu, ali očigledno je da sam se prevario. Dosta su nas poljuljala dva izgubljena boda protiv Dečića nakon sjajne igre u prvom poluvremenu, ali na nama je da se što prije vratimo u normalu i pobjedama, jer samo tako možemo ostvariti svoje ciljeve“, jasan je Milinković.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: