Prosinečki u Novom Sadu gledao Andriju Radulovića

Crna Gora 21. marta igra prijateljski meč sa Bjelorusijom u Antaliji, četiri dana kasnije rival je Sjeverna Makedonija

12389 pregleda 13 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Robert Prosinečki na zadatku - novi selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore već obilazi potencijalne reprezentativce, putuje, gleda utakmice, uoči premijernog martovskog okupljanja i debitantskih mečeva na klupi, protiv Bjelorusije i Sjeverne Makedonije u Antaliji.

Prosinečki je večeras, piše "Sport klub", bio u Novom Sadu, na meču Vojvodina - Spartak, gledao nekoliko igrača koji bi mogli da se nađu na njegovom spisku.

Prije svih - talentovani Andrija Radulović, krilni napadač Vojvodine, koji je debitovao kod prethodnog selektora Miodraga Radulovića i već odigrao tri meča za reprezentaciju.

Radulović ima pravo nastupa i za mladu reprezentaciju, ali bi narednog mjeseca trebalo da se stavi na raspolaganje A timu. Dok seniorka reprezentacija bude u Antaliji, mlada selekcija će igrati kvalifikacione mečeve protiv Jermenije i Finske kod kuće.

Radulović je bio jedan od najzapaženijih u okršaju Vojvodina i Spartaka, koji je završen bez golova.

Prosinečki je mogao da vidi i 13 minuta od Vukana Savićevića, koji je ove zime došao u Vojvodinu iz Turske, i ušao je u finišu.

Rezerva u Vojvodini je i golman Lazar Carević, čiji status u reprezentaciji najvjerovatnije zaključen odbijanjem poziva selektoru Miodraga Radulovića za junske mečeve u prošloj godini.

Za Spartak je igrao štoper Ilija Martinović, koji je u prošlosti tri puta oblačio dres reprezentacije.

Crna Gora 21. marta igra prijateljski meč sa Bjelorusijom u Antaliji, četiri dana kasnije rival je Sjeverna Makedonija.

U junu su zakazani prijateljski susreti sa Gruzijom u Podgorici i Belgijom u Briselu, što će biti posljednji testovi pred septembarski start B Lige nacija.

"Sokoli" su u grupi sa Velsom, Islandom i Turskom.

Bonus video: