Sutjeska u Bijelom Polju traži prvi trijumf u nastavku sezone: "Vrijeme je da osvojimo tri boda"

Nikšićani u 22. kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige sjutra (15) gostuju Jedinstvu

5020 pregleda 3 komentar(a)
Fudbaleri Sutjeske (arhiva), Foto: FK Sutjeska
Fudbaleri Sutjeske (arhiva), Foto: FK Sutjeska

Fudbaleri Sutjeske još traže prvu pobjedu u drugom dijelu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige.

Ekipa Dragana Mijanovića je na startu izgubila od Mornara u Baru (1:0), a onda je u Nikšiću igrala neriješeno sa tivatskim Arsenalom (1:1). Sutjeska je četvrta na tabeli, Mornar koji je na trećem mjestu ima četiri boda više i bolji međusobni skor.

Priliku da upiše premijerni trijumf u nastavku sezone Sutjeska ima sjutra (15) protiv Jedinstva u Bijelom Polju u 22. kolu domaćeg šampionata. Ali, Bjelopoljci igraju dobro, savladali su Rudar (1:0) i Jezero (3:0) i uspješno nastavili borbu za opstanak.

"U prva dva kola smo osvojili bod, iako smo, po prikazanoj igri, zaslužili više, dok je Jedinstvo zabilježilo oba trijumfa. Očekuje nas teška utakmica. Imamo kadrovskih problema, ali se nadam da će ekipa, koja ode u Bijelo Polje, odigrati dobro. Mislim da je vrijeme da osvojimo tri boda", rekao je pomoćni trener Dejan Miljanić.

Sutjeska neće biti kompletna - Pavlović zbog kartona proušta utakmicu, a pod znakom pitanja su Vučić, Giljen i Mirosavljev.

"Jedinstvo je teška, nezgodna ekipa. Oni u ovaj meč ulaze sa dvije vezane pobjede, bez primljenog gola. Nismo baš najbolje počeli prvenstvo - nadam se da ćemo od naredne utakmice krenuti da pobjeđujemo", rekao je defanzivac Anto Babić.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: