Pogba ne prihvata krivicu: Žaliću se

"Nikada nisam svjesno ili namjerno uzimao bilo koje suplemente koji se kose sa anti-doping pravilima. Kao profesionalni sportista nikada ne bih svoje nastupe poboljšao na taj način. To bi bilo nepoštovanje i varanje mojih kolega i navijača svakog tima za koji sam igrao", napisao je Francuz

10158 pregleda 21 reakcija 4 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Pol Pogba ne prihvata suspenziju koju mu je danas izrekla Antidoping agencija Italije.

Francuz je suspendovan četiri godine jer je bio pozitivan na testosteron nakon meča Juventusa protiv Udinezea koji je odigran 20. avgusta prošle godine.

Pogba je u toj utakmici (završena je pobjedom "stare dame" 3:0) bio na klupi.

"Obaviješten sam o odluci i vjerujem da je ona pogrešna. Tužan sam, šokiran i slomljen jer mi je sve što sam gradio tokom karijere oduzeto. Sve ćete saznati kada zakonske norme budu ispunjene i budem u prilici da o svemu govorim", napisao je Pogba.

Ima pravo žalbe i spreman je na borbu, pa se očekuje da konačnu riječ da Sud za sportsku arbitražu (CAS).

"Nikada nisam svjesno ili namjerno uzimao bilo koje suplemente koji se kose sa anti-doping pravilima. Kao profesionalni sportista nikada ne bih svoje nastupe poboljšao na taj način. To bi bilo nepoštovanje i varanje mojih kolega i navijača svakog tima za koji sam igrao. Zato ću se žaliti Sudu za sportsku arbitražu", objavio je bivši vezista Mančester junajteda.

Bonus video: