Ten Hag očekuje da se Fulam izvini Brunu Fernandešu

Portugalca ismijavali na TikTok nalogu londonskog kluba

4364 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag očekuje da se Fulam izvini njegovom fudbaleru Brunu Fernandešu zbog snimka koji je admin TikToka londonskog kluba objavio, a u kojem se ismijava fudbaler.

Na pomenutom snimku Fernandeš pada nakon šuta i ukazuje da je povrijeđen, što su mnogi navijači smatrali simuliranjem, a na Fulamovom TikTok nalogu je isti snimak objavljen uz opis: "Drago nam je da je OK", što je Ten Hag osudio.

Fulam je u Mančesteru pobijedio u subotu Junajted 2:1 u utakmici 26. kola Premijer lige.

"Nisam znao za taj video. Ako su ovo uradili, rekao bih da to nije u redu. Apsolutno nije u redu. Nije u redu da klub daje takve izjave. Trebalo bi da se izvini zbog ovoga", rekao je Ten Hag.

Na utakmici FA kupa u srijedu štoper Notingem foresta Felipe je uhvatio Fernandeša za vrat, a menadžera Junajteda smatra da bi sudije trebalo da ga zaštite više u ovakvim situacijama.

"On je veoma strastven i kreativan igrač. On stvara najviše šansi u Premijer ligi. Vidite da ga protivnici ciljaju, posebno nakon duela sa Fulamom u subotu kada su ga protivnici više puta udarali, a arbitri su to vidjeli i nisu odreagovali. Onda osjećam da bi sudije trebalo više da ga zaštite", izjavio je Holanđanin.

Bonus video: