Lako za Dortmund i Lajpcig, Augsburgu dosta pola sata za pet golova

Favorizovani Lajpcig i Borusija Dortmund su danas odradili posao bez greške u 24. kolu Bundeslige

6086 pregleda 0 komentar(a)
Dani Olmo je pokrenuo Lajpcig, Foto: REUTERS
Dani Olmo je pokrenuo Lajpcig, Foto: REUTERS
Ažurirano: 02.03.2024. 20:57h

Favorizovani Lajpcig i Borusija Dortmund su danas odradili posao bez greške u 24. kolu Bundeslige. Lajpcig je slavio u Bohumu sa 4:1, a "milioneri" su bodove osvojli na gostovanju Union Berlinu - 2:0.

Edin Terzić je nadmudrio Nenada Bjelicu, a golove za Dortmund dali su Adejemi u prvom i Matsen u drugom poluvremenu.

Bohum je poveo protiv Lajpciga, ali je Dani Olmo izjednačio u 30. minutu. U nastavku su gosti ubrzali ritam za laku pobjedu.

A Majnc je bio puno bolji rival u prvom, Borusija Menhengladbah u drugom poluvremenu u remiju 1:1. Gosti su u posljednjih 10 minuta imali igrača više, ali nisu stvorili šansu za pobjedu.

Nako što je preokretom dobio Frajburg u prošlom kou, Augsburg je danas bio nevjerovatno brz u Darmštatu - već u 29. minutu gosti su vodili sa 5:0, a konačan rezultat bio je 6:0.

Ermedin Demirović, internacionalac iz BiH dao je dva gola.

Ajntraht je u prošlom kolu u nadoknadi izvuklao bod protiv Volfsburga, ali je danas uzao cijeli plijen u Hejdenhajmu (2:1).

U posljednjoj utakmici dana Štutgart je slavio u Volfsburgu sa 3:2, zahvaljući dvostrukom strijelcu, Gvinejcu Girasiju, koji je u 18 nastupa došao do cifre od 20 golova ove sezone u Bundesligi.

Пласман обезедио Sofascore

Bonus video: