Real digao uzbunu, bez razloga tvrde u Valensiji

Gol Real Madrida u devetom minutu nadoknade i jeste bio van isteka vremena, tvrde igrači i trener Valensije, klub sa Mestalje ima puno sličnih isksustava

9279 pregleda 4 komentar(a)
Hesus Hil Mansano je dopustio čak dva odbitka lopte od igrača Valensije, kraj trebalo da svira nakon prvog, Foto: REUTERS
Hesus Hil Mansano je dopustio čak dva odbitka lopte od igrača Valensije, kraj trebalo da svira nakon prvog, Foto: REUTERS

U Realu grme, tačnije uzbuna je u najvećem svjetskom klubu nakon što sudija Mansano nije rpiznao gol Džudu Belingemu za pobjedu na "Mestalji". Ostalo je 2:2.

Supertalentoavni Belingem je zbog protesta i isključen, ali da li su žestoke reakcije bile opravdane?!

Prema treneru Valensije Rubenu Barahi gola nije bilo!

“Sve sam jasno vidio. Kada je lopta otišla u korner, sudija je rekao da će to biti posljednja epizoda. I kad smo izbacili loptu iz šesnaesterca, trebalo je da odmah svira kraj. Utakmica je tada bila završena” rekao je Ruben Baraha.

I napadač Duro tvrdi isto, s tim, da je sudija umjesto sedam minuta nadoknade pustio još par minuta više. Gol Belingema bio je u 99. minutu.

"Ne znam šta je čekao za posljednji zvižduk, rekao je posljednji napad a odbili smo loptu nakon kornera i tu je trebalo da svira kraj. Uostalom, svirao im je sve što je mogao", naglasio je Duro.

A Valensija, ima dugačku istoriju takvih slučajeva, kroz istroriju najdrastičnije je oštećena sličnom odlukom sudija. Pogledajte samo utakmicu sa Bajernom i poništen gol Pjohu Lopesu za pobjedu, sa zviždukom neposredno prije nego je lopta prešla gol crtu koju je branio Oliver Kan:

Bonus video: