Milinković: Mogli smo ranije da riješimo utakmicu, žao mi je igrača - trudili su se

Budućnos igrala neriješeno (1:1) sa Sutjeskom u Nikšiću u 23. kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige

5274 pregleda 5 komentar(a)
Milinković na utakmici u Nikšiću, Foto: FSCG
Milinković na utakmici u Nikšiću, Foto: FSCG

Ni u četvrtom meču u nastavku sezone fudbaleri Budućnosti nisu stigli do pobjede - aktuelni šampioni su danas, u 23. kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige, remizirali sa Sutjeskom u Nikšiću (1:1), pa su propustili priliku da se vrate na prvo mjesto nakon poraza Dečića od Mornara (1:0).

Budućnost je vodila od 23. minuta i gola Tonćija Mujana. Hrvatski fudbaler je nakon toga imao odličnu priliku, ali je bio neprecizan, dok je kapiten, Luka Mirković u ranoj fazi meča pogodio stativu.

"Prvih 30 minuta smo bili dobri, postigli smo gol, imali šansu da riješimo utakmicu. Ali fudbal je pokazao da, kada ne postignete gol u pravo vrijeme i riješite meč kad treba, na kraju ostanete praznih šaka što ovaj rezultat za nas i jeste. Ne želim time da uvrijedim Sutjesku koja je iskoristila svoju šansu", rekao je nakon utakmice trener Budućnosti Mladen Milinković.

U drugom poluvremenu šanse nisu koristili Vukotić i Adžić, a na kraju je ponovo Mujan bio neprecizan.

“Imali smo stopostotnu šansu u posljednjem trenutku da riješimo to u našu korist i da se vratimo na pravi put. Žao mi je igrača, uložili su veliki trud i zalaganje, ali od prvog dana govorim da se fudbal igra za golove i jedino su oni mjerilo. Nismo uspjeli da postignemo drugi gol kada je trebalo, nismo ni na kraju tako da faktički nismo osvojili ništa“, zaključio je Milinković.

Budućnost u narednom kolu dočekuje Arsenal iz Tivta.

Bonus video: