FK Arsenal: Na našem meču bio 431 navijač, a ne 250 kako su mediji objavili

Možda bi ljudima iz Arsenala, ostalih klubova i Saveza bilo bolje da se manje bave prevaspitavanjem i sugerisanjem novinarima šta da rade, već da se posvete onome na šta mogu da utiču - možda bi tada bilo bar 5.000 gledalaca više na tribinama, pa se niko ne bi bunio ako ih je 5.431, a napisano je 5.250

6784 pregleda 26 reakcija 26 komentar(a)
Sa jednog od mečeva Arsenala ove sezone, Foto: FSCG
Sa jednog od mečeva Arsenala ove sezone, Foto: FSCG

Meridianbet Prva crnogorska fudbalska liga odavno se nalazi na poražavajućem 53. mjestu Uefine rang liste klupskih koeficijenata (slabiji su samo Andora i San Marino), više od toga za brigu su sve češći sumnjivi mečevi i očigledna namještanja...

Ipak, u moru svih problema koji potresaju crnogorski fudbal iz Arsenala iz Tivta stiglo je zanimljivo reagovanje o broju gledalaca na utakmici tog kluba protiv Jedinstva.

Klubu iz Bokotorskog zaliva zasmetalo je što su mediji u pojedinim izvještajima naveli da je na tribinima tokom tog meča bilo 250 navijača i tvrde da ih je bilo - ni manje ni više - nego 431.

"Ubuduće, da ne bi dolazilo do ovakvih grešaka, molimo Vas da ili pitate klub o eventualnoj brojki, jer klub ima zaduženo lice koje prati situaciju oko broja gledalaca ili broj preuzmete sa našeg izvještaja utakmice na društvenim mrežama kluba", dodaje Arsenal u saopštenju.

Možda bi ljudima iz Arsenala, ostalih klubova i Saveza bilo bolje da se manje bave prevaspitavanjem i sugerisanjem novinarima šta da rade, već da se posvete onome na šta mogu da utiču.

Možda bi onda ponekad i prošli neku prepreku na evropskoj sceni, možda ne bi služili za podsmjeh svima na planeti zbog sumnjivih i nesumnjivih predstava, a izlazak u Evropu medijima na Starom kontinentu bio zanimljiv zbog nekih ljepših stvari od onih o kojima se pisalo prošlog ljeta, možda...

A možda bi tada bilo bar 5.000 gledalaca više na tribinama, pa se niko ne bi bunio ako ih je 5.431, a napisano je 5.250.

Možda bi, na kraju krajeva, trebalo i da se obrate delegatu utakmice u Titvu ili Fudbalskom savezu Crne Gore, jer na sajtu FSCG stoji zvaničan podatak da je meč između Arsenala i Jedinstva posmatralo 250 gledalaca.

Bonus video: