Haland: Promašio sam mnogo šansi, sigurno ću i ubuduće promašivati

Siti sjutra (21) dočekuje Kopehagen u revanšu osmine finala Lige šampiona

5073 pregleda 0 komentar(a)
Erling Haland, Foto: Reuters
Erling Haland, Foto: Reuters

Fudbaleri Mančester sitija sjutra (21) dočekuju Kopenhagen u revanšu osmine finala Lige šampiona.

Aktuelni šampion Evrope je u prvom susretu slavio 3:1 i napravio veliki korak ka četvrtfinalu.

A uoči meča sa danskom ekipom na konferenciji za medije je govorio Erling Haland. Norvežaninu ugovor sa Sitijem ističe 2027. godine, a na presu je upravo bilo riječi o tome.

"Stvarno sam srećan, naročito s ljudima kojima sam okružen - trenerom, direktorima, upravom... Reći ću nešto što će završiti na naslovnicama svih medija - nikad ne znaš šta budućnost donosi. Možete ovo da napišete, ali morate napisati i sve što sam na početku rekao, a to je da sam sada srećan", rekao je Haland.

Na pitanje o potpisivanju novog ugovora s Sitijem rekao je:

"Fokusiram sam na teren. Imamo puno utakmica. Prije dva dana je bio derbi protiv Mančester junajteda, slijedi Liga šampiona, a u nedjelju igramo s Liverpulom. Tako da se moram fokusirati na sve to", rekao je napadač.

Haland je u nedjelju protiv gradskog rivala, Mančester junajteda, postigao gol, ali je propustio veliku šansu, kada je sa nekoliko metara prebacio gol.

"Mislim da poprilično dobro radimo kao ekipa, što je i najvažnije. Promašivao sam dosta šansi, promašujem ih i sada i sigurno ću promašivati i ubuduće. Ljudi će me kritikovati. Da li bi trebalo da razmišljam o tome? Ne", rekao je Haland.

Bonus video: