Kejn: Sezona je teška, posebno zbog onoga što radi Leverkuzen

Kejn je sinoć postigao dva gola, a Bajern savladao Lacio 3:0 i plasirao se u četvrtfinale Lige šampiona

1520 pregleda 0 komentar(a)
Hari Kejn, Foto: Reuters
Hari Kejn, Foto: Reuters

Fudbaler Bajerna iz Minhena Hari Kejn rekao je da bi ubjedljiva pobjeda protiv Lacija u revanšu osmine finala Lige šampiona mogla da preokrene sezonu njegove ekipe.

Fudbaleri Bajerna plasirali su se sinoć u četvrtfinale Lige šampiona, pošto su u Minhenu u revanšu osmine finala pobijedli Lacio 3:0. U prvoj utakmici u Rimu Lacio je pobijedio 1:0.

"Ovo je bila važna utakmica. Sezona je teška, posebno zbog onoga što radi Bajer Leverkuzen. I dalje su neporaženi u Bundesligi, što našu sezonu čini gorom nego što jeste. Ovo je važna pobjeda i mislim da može da promijeni čitav zamajac sezone", rekao je Kejn, prenio je BBC.

Kejn je sinoć bio dvostruki strijelac, a gol je postigao i Tomas Miler.

"Poslije prve utakmice gubili smo 1:0 i prošli kroz teškoće da bismo došli dovde i igrali kako smo igrali. Postići par golova za mene je nevjerovatan osjećaj. Nadam se da ću to moći da iskoristim za predstojeće utakmice, ali da će to moći da iskoristi i ekipa", naveo je engleski fudbaler.

Kejn je do sada postigao 27 golova u Ligi šampiona, a jedini engleski fudbaler koji je postigao više je Vejn Runi, koji ima 30 golova.

Kejn je ove sezone postigao 33 gola u 33 utakmice u svim takmičenjima.

Nijedan fudbaler iz pet evropskih najboljih liga nije učestovovao u više golova od Kejna - 41, pošto je postigao 33 golova i imao je osam asistencija.

Bonus video: