Ten Hag proslavio jubilej u Junajtedu: Da nije bilo povreda imali bismo 75 pobjeda

„Nijedna ekipa ne bi sa time mogla da se nosi. Igramo na maksimalnom nivou ako uzmete u obzir raspoloživost igrača”, istakao je Holanđanin

5808 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag je poručio da bi u prvih 100 utakmica na klupi „crvenih đavola” pobijedio u 75 da nije bilo problema sa povredama igrača, za koje je ocijenio da nijedna ekipa ne bi mogla da izdrži.

Holanđanin je 100. put Junajted vodio u mančesterskom derbiju u nedjelju kada je Siti slavio 3:1. Upisao je 61 trijumf...

"Zamislite da smo imali više igrača na raspolaganju i manje problema sa povredama, lako bi to bilo 70 ili 75 pobjeda. I to govori o blistavoj budućnosti igrača koje imamo", rekao je Ten Hag.

Sada su na duži period van stroja Lisandro Martines, Antoni Marsijal, Luk Šo i Tajrel Malasija.

„Nijedna ekipa ne bi sa time mogla da se nosi. Igramo na maksimalnom nivou ako uzmete u obzir raspoloživost igrača, pa kada vam nedostaje toliko ključnih fudbalera u mnogim djelovima sezone, onda rezultati i igra neće biti isti kao kada su oni tu. Vidjeli smo u januaru i februaru, kada su igrali, kako smo izgledali”, istakao je Ten Hag.

Junajted u subotu od 13.30 u 28. kolu Premijer lige dočekuje Everton.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: