Tri kola za sedam dana, pa pauza: Prvoligaši u jakom ritmu ulaze u mart, Dečić čeka Rudar, Budućnost sa Arsenalom

Danas i sjutra mečevi 24. runde Meridianebet 1. CFL, novo kolo u srijedu, pa u nedjelju, prije pauze zbog FIFA termina predviđenog za utakmice reprezentacije

8538 pregleda 5 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Utakmicama 24. kola sjutra će biti nastavljeno takmičenje u Meridianbet Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi. Vodeći Dečić Admiralbet biće domaćin na stadionu OFK Titograda, u 18 sati, a protivnik je posljednjeplasirani Rudar.

U isto vrijeme počeće i duel u Baru, između Mornara i Jedinstva France.

Barani su treći na tabeli sa pet bodova manje od vodećeg Dečića, dok u borbi za Evropu imaju četiri više od četvrtoplasirane Sutjeske Meridianbet.

Nikšićani, sa novim trenerom, povratnikom Miljanom Radovićem, u 14 sati gostuju Petrovcu, u moguće najzanimljivijem meču kola u najavi.

U istom terminu na "DG areni" igraju Mladost Lob.bet i Jezero na DG areni. U posljednjem meču kola, u nedjelju na stadionu pod Goricom (17.30), Budućnost će dočekati Arsenal.

Podgoričani na drugom mjestu imaju bod manje od vodećeg Dečića i žele prvu pobjedu u drugoj polusezoni, nakon što su u dosadašnja četiri kola doživjeli dva poraza, i dva puta remizirali. Prvoligaši nastavljaju u jakom ritmu prije martovske reprezentativne pauze.

Novo, 25. kolo, igra se već u srijedu, kada se sastaju Rudar - Mornar, Sutjeska Meridianbet - Mladost Lob.bet, Arsenal - Petrovac, Jedinstvo Franca - Budućnost i Jezero - Dečić Admiralbet.

Potom se u nedjelju igraju mečevi 26. runde (Mornar - Budućnost, Petrovac - Jedinstvo Franca, Mladost Lob.bet - Arsenal, Dečić Admiralbet - Sutjeska Meridianbet, Rudar - Jezero, nakon čega slijedi 14-dnevna pauza.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: