Dragićević više nije trener Mladosti

"Dragićević koji je dva puta proglašen za trenera godine u Crnoj Gori i kod nas je pokazao veliku profesionalnost i posvećenost u radu, pa je svakako bila čast sarađivati sa njim"

5140 pregleda 17 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Pet poraza i pobjeda u 2024. i preposljednje mjesto na tabeli sa istim brojem bodova koje ima i fenjeraš Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige bili su znak da Mladost iz Donje Gorice mora nešto da mijenja.

A, prva odluka je promjena trenera - Radisav Dragićević više nije trener ekipe sa "DG arene", a kako je saopštila Mladost do raskida ugovora došlo je sporazumno.

"Dragićević koji je dva puta proglašen za trenera godine u Crnoj Gori i kod nas je pokazao veliku profesionalnost i posvećenost u radu, pa je svakako bila čast sarađivati sa njim. Ovim putem mu se zahvaljujemo i želimo sreću u nastavku trenerske karijere", kažu iz Mladosti.

Dragićević je krajem avgusta sjeo na klupu Mladosti, nakon što je klub iz Donje Gorice poslije serije od pet mečeva bez pobjede u prvenstvu i eliminacije u osmini finala Kupa Crne Gore uručio otkaz Marku Šćepanoviću.

Nije Mladost previše blistala ni nakon njegovog dolaska, nakon 25 kola ima 20 osvojenih bodova - koliko i posljednjeplasirani Rudar iz Pljevalja.

Dragićević je na kraju prošle sezone napustio Arsenal sa kojim je ispisao istoriju i doveo ga do 1. CFL - sa njim na klupi Tivćani su igrali i finale Kupa.

Bonus video: