Pioniri nadigrali Rumuniju, Ljumović: Zadovoljni smo odrađenim u dvomeču

Crna Gora slavila 3:1, nakon što je u utorak bilo neriješeno (2:2)

1843 pregleda 0 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Pionirska fudbalska reprezentacija Crne Gore je savladala Rumuniju 3:1 u drugom prijateljskom duelu, nakon što u utorak nije bilo pobjednika - 2:2.

Tim Minje Ljumovića je do trijumfa došao golovima Petra Begovića, Marka Đokaja i Petra Vujovića.

Jedini pogodak za goste je postigao Aleksandru Miloju u sudijskoj nadoknadi utakmice.

"U ovaj meč smo ušli sa željom da ispravimo propušteno iz prve utakmice, gdje nismo uspjeli da sačuvamo prednost od dva gola sa poluvremena. Kako prije dva dana, tako i danas, poveli smo u ranoj fazi utakmice. Bili smo agresivni, pokušavali da sprovedemo dopadljivu igru, što se na kraju i isplatilo. U odnosu na taj prvi meč, sada smo u ranoj fazi drugog poluvremena postigli i treći pogodak, iz prelijepe akcije iz posjeda lopte, čime smo i otklonili svaku sumnju oko pobjednika. Na kraju ostaje žal što nismo i prvi susret riješili kao ovaj, ali svakako moramo biti zadovoljni odrađenim dvomečom sa Rumunijom", rekao je Ljumović.

Crna Gora je igrala u sastavu: Crna Gora: Đorđe Čejović (73. Danilo Koljčević), Petar Radomirović (73. Luka Kuzmanović), Lazar Popović (73. Andrej Kummburović), Mark Đokaj (61. Mihailo Marković), Petar Begović (61. Miloš Šekularac), Petar Pavićević (61. Blagoje Uzunovski), Petar Vujović (52. Andrej Bulatović), Luka Vušurović (41. Vuk Jovović), Lazar Grbović (52. Petar Rešetar), Mateja Sekulić (52. Matija Rakčević), Aleksa Đurišić (61. Luka Marković).

Bonus video: