Bešiktaš testira Budućnost pred nastavak CFL trke

"Budućnost je tokom priprema u Antaliji ostvarila prijateljski kontakt sa jednim od najvećih turskih klubova, već tada se razgovaralo o mogućnosti igranja sparing meča u martu, sve kockice su se sklopile prije nekoliko dana"

5753 pregleda 4 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Turski velikan, klub koji je 16 puta bio prvak svoje zemlje, a koji se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji u domaćem šampionatu, testitraće crnogorskog šampiona pred nastavak Meridianbet 1. CFL.

Fudbaleri Budućnosti iskoristiće pauzu zbog obaveza reprezentacije da odigraju prijateljski meč sa Bešiktašem u Istanbulu.

Utakmica protiv rivala za kojeg iz Budućnosti kažu da je najveći rivala u novijoj istoriji kluba, zakazana je za subotu od 14 sati, a igraće se u Kampu turskog velikana.

"Budućnost je tokom priprema u Antaliji ostvarila prijateljski kontakt sa jednim od najvećih turskih klubova, već tada se razgovaralo o mogućnosti igranja sparing meča u martu, sve kockice su se sklopile prije nekoliko dana, a Bešiktaš je sa zadovoljstvom pristao kako na utakmicu, tako i da našem klubu ustupi svoj Kamp za sve moguće potrebe", saopšpteno je iz Budućnosti.

Šampionsku trku sa Dečićem i Mornaro ekipa Mladena Milnkovića nastavlja 30. marta kada će pod Goricom dočekati Petrovac.

"Plavi" i klub iz Tuzi trenutno sa 47 bodova drže prvo mjesto, dok hit iz Bara ima pet bodova manje.

Bonus video: