Prosinečki: Treba čestitati momcima, trčali su, borili se, i iznad svega - dali golove iz igre i sjajnih akcija

Crna Gora pobijedila Bjelorusiju 2:0 u ponedjeljak protiv Sjeverne Makedonije

17084 pregleda 7 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Selektor Crne Gore Robert Prosinečki izrazio je zadovoljstvo načinom na koji je debitovao na klupi, u pobjedi nad Bjelorusijom 2:0.

Adam Marušić i Nikola Krstović su u 27. i 45. minutu, nakon fenomenalnih akcija, riješili bjeloruski "rebus", a pomogao je i sjajni golman Milan Mijatović, koji je odbranio penal u nastavku.

"Treba čestitati momcima, odradili su utakmicu fenomenalno, trkački maksimalno, borili su stvarno, a na kraju krajeva počeli smo da igramo - to je ono što smo htjeli. Mislim da su bile dobre akcije, da smo dobro igrali, a moraš imati i malo sreće, imali su i oni svoje prilike, odbranili smo i penal. Sve u svemu, moram da budem jako zadovoljan, jer smo počeli dominacijom, imali smo posjed lopte, nekoliko izvarednih akcija iz kojih smo dali dva gola, pogotovo drugi Kristovića koji je bio fenomenalan", kazao je Prosinečki nakon meča.

Crna Gora u ponedjeljak, takođe u Antaliji, igra protiv Sjeverne Makedonije.

"Ovo je bila prva utakmica sa nekom drugom vizijom, drugim sastavom, naravno da ima prostora za napredak, ali momci su bili izvanredni, i oni koji su počeli i oni koji su ušli", zaključio je Prosinečki.

Bonus video: