Predsjednik Barse: Jamal je nedodirljiv, želimo da zadržimo Feliksa i Kansela

„Rekli smo „ne” na ponudu od 200 miliona eura za Jamala jer vjerujemo u njega, u ono što može da predstavlja u budućnosti”, rekao je predsjednik Barselone

2631 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Lamin Jamal je sadašnjost i budućnost Barselone, pa je velikan iz Katalonije nedavno odbio ponudu koja bi mladog asa učinila jednim od najskupljih fudbalera u istoriji.

Prije dvije sedmice su svjetski mediji prenijeli da je na adresu Barse stigla ponuda od čak 200 miliona eura, a spekulisalo se da je poslao Pari Sen Žermen.

Predsjednik kluba Đoan Laporta je samo potvrdio cifru, ne i s koje adrese je ponuda stigla.

„Stiže mnogo ponuda za naše igrače, što znači da radimo dobar posao. Rekli smo „ne” na ponudu od 200 miliona eura za Jamala jer vjerujemo u njega, u ono što može da predstavlja u budućnosti i nema potrebe da mislimo o njemu na taj način da bismo mogli da zaradimo novac”, rekao je Laporta.

Barsa je u finansijskoj krizi, ali je situacija bolja nego prije godinu ili dvije.

„U procesu smo ekonomskog oporavka i vidi se svjetlost na kraju tunela“, istakao je Laporta.

Laporta nada da će u klubu ostati Žoao Feliks i Žoao Kanselo koji su na pozajmicama iz Atletiko Madrida odnosno Mančester sitija.

„Uradićemo sve da ostanu, bilo da ih otkupimo ili da nastavimo saradnju po uslovima koji su sada. Njihovi slučajevi su dosta slični, s tim što za Kansela znamo i koliko morao da platimo da bi bio naš. Kod Feliksa to još nije definisano. Kako god, želimo ih i dalje u Barseloni”, jasan je Laporta.

Bonus video: