Bajern pravi odstupnicu, Ralf Rangnik sve bliže Minhenu

Počasni predsjednik Bajerna smara da je gotovo nemoguć posao sada iz Bajera dovesti Ćabi Alonsa

4793 pregleda 0 komentar(a)
Rangnik sa Austrijom ima fantastične rezultate, Foto: REUTERS
Rangnik sa Austrijom ima fantastične rezultate, Foto: REUTERS

Počasni predsjednik Bajerna najavio je da bavarski gigant traži alternativno rješenje u slučaju da ne uspiju da angažuju Ćabija Alonsa, koji je nadomak istorijskom podvigu na klupi Bajera.

Tomas Tuhel i Bajern dogovorili su raskid saradnje na kraju sezone a mjesecima već spekuliše se da će ga zamijeniti bivši igrač Bavaraca, Ćabi Alonso.

“Vidjećemo hoćemo li to uspjeti ove godine, biće jako teško, ako ne i nemoguće. Svakako ga mogu zamisliti da ostane u Bajeru. Koliko ga ja poznajem, on će biti skloniji ostanku jer sada ne bi htio napustiti dobar posao. Sada radi za klub koji je blizu tituli u Njemačkoj. On ima puno toga za šta bi zahvalo Bajeru, ali i taj klub ima puno toga da zahvali njemu", kazao je Henes u intervjuu Das Ersteu.

Sa druge strane novinar Kikera smatra da Bajern želi 65-godišnejg Ralfa Rangnika, koji ima spektakualrne rezultate na klupi Austrije. U posljednejm meču Austrija je "torpedovala" Tursku sa 6:1. Bajern više ne razmatra kao rješenja Antonia Kontea i Žoze Murinja.

"Da je imao još dvije-tri uspješne godine, vjerovatno bi Alonsa bilo lakše izvući iz Bajera. Željeli bismo da ga angažujemo. Ali ako to ne uspije, onda će zadatak uprave kluba biti da pronađei alternative”, rekao je počasni predsjednik Bajerna u intervjuu za Das Erste.

Bonus video: