Bajer pobijedio velikane: Ćabi Alonso ostaje u Leverkuzenu

Klauzula o Ćabijevom odlasku iz Bajera biće aktivirana tek na ljeto 2025, a ono što je važno za ovaj njemački klub njegov dres i naredne sezone nosiće Florijan Virc, najbolji igrač i velika želja mnogih evropskih velikana

5079 pregleda 2 komentar(a)
Ćabi Alonso, Foto: Reuters
Ćabi Alonso, Foto: Reuters

Bajern Minhen i Liverpul će morati da se okrenu pronalasku drugog rješenja kada je u pitanju trener, Bajer Leverkuzen je odnio veliku pobjedu - Ćabi Alonso će i naredne sezone biti šef stručnog štaba kluba sa "Baj arene".

Kako je objavio Fabricio Romano, stručnjak iz Baskije dogovorio je sa Leverkuzenom da i naredne sezone vodi ekipu, a Bajern i Liverpul su već obaviješteni o toj odluci.

Očigledno da je Alonso na ovaj način želio da se zahvali Bajeru, jer je od početka vjerovao u njega.

Klauzula o Ćabijevom odlasku iz Bajera biće aktivirana tek na ljeto 2025, a ono što je važno za ovaj njemački klub njegov dres i naredne sezone nosiće Florijan Virc, najbolji igrač i velika želja mnogih evropskih velikana.

Za Bajern i Liverpul sada ostaje da do kraja sezone pronađu novo rješenje, s obzirom da je njemački klub već dogovorio prekid saradnje sa Tomasom Tuhelom, dok se Jirgen Klop povlači iz Liverpula i fudbala.

Naravno, za Ćabija se interesovao i Real Madrid, ali ova odluka neće mnogo pogoditi "kraljevski klub" pošto je već dogovorio nastavak saradnje za sljedeću sezonu sa Karlom Anćelotijem.

A, nakon toga... Čini se da se sve crta za Alonsov povratak u Madrid.

Naravno, do tada nekadašnjeg fudbalera Liverpula, Bajerna i Reala čekaju velike stvari sa Bajerom - prije svega proslava praktično već osvojene titule u Bundesligi, a potom i avanture u Ligi šampiona.

Bonus video: