Peđa Mijatović: "Macarena" je najodvratnija pjesma u istoriji muzike

"Tu pjesmu, koliko god da je bila popularna, organski ne podnosim. Najodvratnija pjesma u istoriji muzike", rekao je Mijatović

8508 pregleda 30 reakcija 28 komentar(a)
Mijatović (arhiva), Foto: Shutterstock
Mijatović (arhiva), Foto: Shutterstock

Legendarni crnogorski fudbaler, Predrag Mijatović, bio je gost u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" na K1 televiziji i tom prilikom otrkio koju pjesmu ne voli.

Biviši napadač madridskog Reala istakao je da "organski ne podnosi" pjesmu "Macarena", koju je objavio španski pop duo Los del Rio 1993. godine.

"Kad je izašla ona pjesma, ako se sjećate 'Macarena', pitaš se šta znači makarena, jao... Tu pjesmu, koliko god da je bila popularna, organski ne podnosim. Najodvratnija pjesma u istoriji muzike", rekao je Mijatović.

Mijatović je imao priliku da uživo sluša pomenutu pjesmu 1998. godine, kada je Real, njegovim golom, osvojio Ligu šampiona nakon 32 godine.

"Osvojimo finale Lige šampiona nakon 32 godine, Real Madrid postaje prvak Evrope. I ko će da bude gost na stadionu, u čitavom tom slavlju koje se organizuje? Ona dvojica, je***e, što to pjevaju", rekao je Mijatović i nasmijao sve u studiju.

Bonus video: