Spektakl u Premijer ligi, Barns je heroj Njukasla

Njukasl gubio od Vest Hema 3:1, a onda u finišu meča stigao do preokreta i pobjede - 4:3

5327 pregleda 0 komentar(a)
Barns proslavlja gol, Foto: Reuters
Barns proslavlja gol, Foto: Reuters

Prvi meč nakon pauze zbog obaveza reprezentacija i odmah spektakl - fudbaleri Njukasla su danas nakon velikog preokreta savladali Vest Hem 4:3 u 30. kolu Premijer lige.

Domaći su vodili 1:0, potom su "čekićari" preokrenuli na 3:1, a onda je Njukasl u završnici meča preko Barnsa kompletirao novi preokret i stigao do pobjede.

"Svrake" su do vođstva stigle već u 6. minutu kada je Isak pogodio iz penala. Prethodno je Coufal oborio Gordona.

Nakon vođstva Njukasla uslijedio je ogovor gostiju - već u 26. minutu Antonio je izbjegao ofsajd zamku i izjednačio, da bi u 10. minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena Kudus preokrenuo i "čekićarima" donio vođstvo.

Početkom drugog poluvremena Vest Hem je došao do trećeg gola - Kudus je ovog puta bio asistent, dok je mrežu Njukasla zatresao Boven.

Činilo se tada je da je sve gotovo, ali su uzbuđenja tek uslijedila. U 77. minutu je dosuđen novi penal za Njukasl, a opet je strijelac bio Isak.

U finišu utakmice u glavnoj ulozi je bio Barns. Engleski fudbaler je u 83. minutu, poslije dodavanja Isaka izjednačio, a onda 90. sjajnim pogotkom preokrenuo i postavio konačan rezultat.

Do kraja meča su domaći ostali sa igračem manje, jer je dva žuta kartona dobio Gordon.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: