Pobjeda Totenhema, kiks Čelsija u Premijer ligi (VIDEO)

Timu Maurisija Poketina malo i igrač više cijelih 50 minuta - pretposljednji Barnli odnio bod sa "Stamford bridža"

4547 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Fudbaleri Totenhema pobedili su danas na svom terenu u Londonu Luton 2:1, u utakmici 30. kola Premijer lige.

Luton je poveo golom koji je Tahit Čong postigao u trećem minutu, a domaći su izjednačili autogolom Ise Kaborea u 51.

Pobjedu Totenhemu donio je Son Hjun Min u 86. minutu.

Poslije 17. pobjede Totenhem se popeo na četvrto mjesto na tabeli sa 56 bodova. Luton je nastavio niz bez pobjede i nalazi se u zoni ispadanja, na 18. mjestu sa 22 boda.

Fudbaleri Čelsija odigrali su na svom terenu neriješeno 2:2 protiv Barnlija.

Čelsi je poveo golom Kola Palmera u 44. minutu iz jedanaesterca, kada je izveo čuvenu panenku, a izjednačio je Džoš Kalen u 47. Prednost Čelsiju donio je Palmer, svojim drugim golom na utakmici u 78. minutu, a konačan rezultat postavio je Dara O'Šej pogotkom u 81. minutu.

Fudbaler Čelsija Aksel Disasi postigao je gol u 20. minutu, ali je poslije upotrebe VAR tehnologije pogodak poništen zbog ofsajda.

Barnli je od 40. minuta igrao sa desetoricom igrača, pošto je Lorenc Asinjon dobio drugi žuti karton, kada je napravio penal. Tri minuta kasnije zbog prigovora isključen je trener Vensan Kompani.

Čelsi je sedmi put u prvenstvu odigrao neriješeno i zauzima 11. mjesto na tabeli sa 40 bodova. Barnli je pretposljednji sa 18 bodova.

Fudbaleri Notingem Foresta odigrali su na domaćem terenu neriješeno 1:1 protiv Kristal Palasa.

Kristal Palas poveo je u 11. minutu golom Žana-Filipa Matete, a bod domaćima obezbijedio je Kris Vud pogotkom u 61. minutu.

Poslije drugog uzastopnog remija, osmog u ligi ove sezone, Notingem Forest je iznad zone ispadanja, na 17. mjestu sa 22 boda. Kristal Palas je takođe drugu uzastopnu utakmicu odigrao neriješeno, što je bio njegov deveti remi i zauzima 14. mjesto na tabeli sa 30 bodova.

U ostalim utakmicama Bornmut je na svom terenu pobijedio Everton 2:1, a Fulam je nadoknadio dva gola zaostatka i osvojio bod na gostujućem terenu protiv Šefild junajteda, 3:3.

Ranije danas Njukasl je na svom terenu pobijedio Vest Hem 4:3.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: