Halandove igre na nivou 4. lige

Ispred gola je najbolji na svijetu, ali sve kada se sabere - loše je, jako loše - kaže Roj Kin

5179 pregleda 2 komentar(a)
Erling Haland, Foto: Reuters
Erling Haland, Foto: Reuters

Remi Mančester sitija i Arsenala nije donio previše uzbuđenja i šansi, završen je bez golova i praktično bez šuta Erlinga Halanda.

Norveški napadač nije mogao da se nosi sa defanzivcima Arsenala, ogroman posao je odradio i vezni red protivnika koji je zatvorio sve prilaze golu, pa golman “tobdžija” David Raja i nije imao previše posla.

Haland je ove sezone u Premijer ligi protiv Top 5 timova (Arsenal, Liverpul, Totenham i Aston Vila) odigrao šest utakmica i postigao samo jedan gol, pa je i dočekao kritiku legende Mančester junajteda Roja Kina. Prgavi Irac je i poznat kao neko ko nema dlaku na jeziku, pa nije štedio ni Halanda.

- Halandova igra je jako slaba. Ispred gola je najbolji na svijetu, ali sve kada se sabere - loše je, jako loše, na nivou igrača iz Četvrte lige Engleske. Mora to da popravi i popraviće - rekao je Kin.

Brojke su i dalje na strani Halanda. Bivši napadač Borusije Dortmund je ove sezone postigao 18 golova u 24 utakmice u Premijer ligi, kao i šest u sedam mečeva u Ligi šampiona. Sve to je uspio iako je van terena zbog povrede stopala bio više od mjesec i po - od 10. decembra prošle do 6. januara ove godine.

Bonus video: