Rubežić se vraća za Seltik i polufinale na Hempden parku

"Nedostajao nam je mnogo, njegov prvi kontakt u duelima je jedan od najboljih u Škotskoj, pa je jasno koliko nam je bitan"

3089 pregleda 0 komentar(a)
Rubežić, Foto: REUTERS
Rubežić, Foto: REUTERS

Krajem januara povrijedio je koljeno, strahovalo se da je sezona za njega završena, ali povratak na teren trebalo bi da se desi mnogo ranije nego što je bilo ko očekivao.

Crngororski reprezentativac i štoper Aberdina Slobodan Rubežić oporavio se od povrede, već trenira sa ekipom, a mediji sa Ostrva pišu da bi trebalo da zaigra u drugoj polovini aprila.

Kako navodi "Daily Record" novi član "sokola" u sastavu Aberdina trebalo bi da se nađe u polufinalu Kupa protiv velikana Seltika na škotskom hramu fudbala "Hempden parku".

"Čini se da će to biti sredinom aprila, jer trenutno stvarno dobro trenira. Nedostajao nam je mnogo, njegov prvi kontakt u duelima je jedan od najboljih u Škotskoj, pa je jasno koliko nam je bitan", istakao je Piter Leven, koji je na klupu Aberdina stigao kao privremeni menadžer nakon što je čuveni Nil Vornok ostao svega 33 dana.

Sve to znači da će i novi selektor Crne Gore Robert Prosinečki već u junskim prijateljskim mečevima protiv Belgije i Gruzije moći da testira momka koji je jesenas debitovao za "sokole" i bio strijelac protiv Mađarske u Budimpešti.

Bonus video: