Kadeti na penale izgubili od Slovačke

Izabranici Radovana Kavaje poraženi 5:3, u nedjelju igraju posljednji meč protiv Izraela

2517 pregleda 0 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Kadetska fudbalska reprezentacija Crne Gore izgubila je od Slovačke u drugom kolu UEFA razvojnog turnira u Podgorici.

Nakon regularnog toka utakmice nije bilo golova, a Slovaci su do trijumfa došli na penale - 5:3.

„Penali su u fudbalu često nepredviđena situacija, tako da mogu da budem zadovoljan kako smo odigrali. Protiv izuzetno kvalitetne Slovačke u dobrom dijelu meča smo bili na najvećem nivou naših mogućnosti. Falili su nam mirnoća i koncentracija u nekoliko situacija, kroz koje smo mogli da dođemo i do pobjede. Najviše sam zadovoljan takmičarskim ritmom koji smo imali i nadam se da igrači shvataju da je ovo pristup kakav uvijek treba da imaju”, rekao je selektor Radovan Kavaja.

U posljednjem kolu turnira, 7. aprila od 15 časova, Crna Gora igra sa Izraelom. Naša selekcija je u prvom susretu bila bolja od Letonije 2:0.

Crna Gora je igrala u sastavu: Dimitrije Minić, Marko Glendža (62. Emil Kujović), Aleksa Perišić (83. Strahinja Janković), Andrija Anđelić, Petar Ražnatović (62. Matija Rakčević), Matija Jovanović (62. Lazar Kojičić), Vuk Pavićević (73. Pavle Roćenović), Darvin Đukić (62. Andrija Vukoje), Lazar Savović (83. Ognjen Sekulić), Mark Đokaj (73. Nenad Miranović), Novak Fatić (62. Vuk Kostić).

Bonus video: