Ćavi: Ponosan sam, obavili smo pola posla

Barselona u Parizu, u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, savladala PSŽ 3:2

2887 pregleda 1 komentar(a)
Ćavi, Foto: Reuters
Ćavi, Foto: Reuters

Fudbaleri PSŽ-a i Barselone odigrali su sinoć u Parizu sjajnu utakmicu - na kraju je "blaugrana" slavila 3:2 u prvom četvrtfinalnom susretu Lige šampiona, a nakon meča trener ekipe, Ćavi, je bio veoma ponosan.

Barsa je vodila 1:0 golom Rafinje, PSŽ preokrenuo preko Dembelea i Vitinje, a onda je uslijedio novi preokret. Rafinja je drugim golom izjednačio, a Kristensen preokrenuo i donio Ćavijevom timu pobjedu.

„Ekstremno sam ponosan na svoj tim. Ako se čovjek ne osjeća ponosnim sada, onda – kada? Mislim da PSŽ vjerovatno i dalje ostaje favorit da prođe dalji. Oni su fantastičan tim, uspjeli smo da ih ograničimo, posebno smo u prvom poluvremenu igrali lijep presing", rekao je nakon meča Ćavi.

Trener Barse ističe da je njegova ekipa uspjela da zaustavi Mbapea.

„Taktički smo odigrali odličnu utakmicu, dobro branili Mbapea, a na drugoj strani stvorili mnogo šansi – Rafinja i Robert Levandovski su napravili razliku u našu korist, i Pedri nam je mnogo pomogao. Tek smo pola posla obavili, PSŽ je jedan od najboljih timova na svijetu sada“, poručio je trener Barselone.

Bonus video: