Sutjeska vratila Stefana Stefanovića

303 pregleda 0 komentar(a)
Stefan Stefanović FK Sutjeska, Foto: Google.com
Stefan Stefanović FK Sutjeska, Foto: Google.com
Ažurirano: 31.07.2017. 20:14h

Pretposljednjeg dana prelaznog roka Sutjeska je vratila Stefana Stefanovića, svog nekadašnjeg člana, koji je sa Nikšićanima osvojio dvije šampionske titule, 2013. i 2014. godine.

Pune četiri sezone 25-godišnji Beograđanin je bio član „plavo-bijelih” kraj Bistrice, sve dok 1. jula prošle godine nije otišao u grčki AEL.

U januaru se preselio u Kaliteu (takođe Grčka), a u Nikšić se vraća kao slobodan igrač.

Njegov dolazak je reakcija čelnika Sutjeske na tešku poverdu veziste Veljka Vukovića, jednog od najvažnijih igrača Nikole Rakojevića, kome su stradali prednji ukršteni ligamenti koljena.

"Pregledi su pokazali da je povreda Vukovića teža i njega smo nažalost izgubili na duže vrijeme. Stefanović je, međutim, igrač koji dobro poznaje ambijent u klubu, neće mu trebati vremena da se prilagodi i vjerujem da smo sa njim dobili dobru opciju", kazao je direktor Sutjeske Nikola Jovović.

U predstojeću sezonu aktuelni pobjednik Kupa ulazi sa bitno promijenjenim timom u odnosu na prošlu.

Otišli su Slavko Damjanović, Noboru Šimura, Miljan Vlaisavljević, Ivan Bošković i Stevan Kovačević, a umjesto njih stigli Mirko Radišić, Nemanja Nedić, Stefan Denković, Božo Marković, Branislav Janković i sad Ukrajinac Vitalij Ivanko.

Bonus video: