Igrač Mladosti Ceklić suspendovan na godinu i po

Zvonka Ceklića, igrača OFK Mladost Lob.Bet Ddisciplinska komisija odstranla iz fudbala na 18 mjeseci

17351 pregleda 18 komentar(a)
Foto: Fscg.me
Foto: Fscg.me

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore na sjednici održanoj danas, izrekla je Zvonku Cekliću, igraču OFK Mladost Lob.Bet disciplinsku mjeru zabrane igranja u trajanju od 18 mjeseci.

"Ceklić je suspendovan na godinu i po zbog učešća u neregularnosti utakmice, čime je počinio prekršaj iz člana 92 Disciplinskog pravilnika FSCG", piše u zapisniku Disciplinske komisije FSCG.

"Odluka Disciplinske komisije biće proslijeđena nadležnim organima Fife sa ciljem izricanja zabrane igranja na zvaničnim utakmicama u trajanju od 18 mjeseci u svim zemljama koje su članice Međunarodne fudbalske federacije (FIFA).

Fudbalski savez Crne Gore i Disciplinska komisija sarađuju sa državnim Tužilaštvom, koje vodi postupak vezan za utakmicu OFK Mladost Lob.Bet - FK Dečić Admiral bet, pa će u odnosu na buduća saznanja otvoriti disciplinske postupke.

U izrečenu disciplinsku mjeru zabrane igranja uračunava se vrijeme provedeno Odlukom o suspenziji od 29.02.2024. godine. Žalba ne zadržava sprovođenje izrečene disciplinske mjere zabrana igranja", stoji u odluci koju je u ime Disciplinske komisije potpisao predsjednik Rajko Radulović.

Bonus video: