Brnović: Dobra zaliha, igra iz prvog poluvremena je ono čemu težimo

Budućnost u prvom meču polufinala Kupa Crne Gore savladala Rudar pod Goricom sa 4:1

4591 pregleda 7 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Budućnost je gotovo sav posao oko plasmana u finale Kupa završila u prvoj utakmici - 4:1 protiv Rudara, tri gola razlike za miran put u Pljevlja za 14 dana.

Trener "plavih" Ivan Brnović zadovoljan je rezultatom i igrom u prvom poluvremenu, koje su njegovi fudbaleri riješili sa 3:0.

"Zadovoljan sam rezultatom, apsolutno, a igrom posebno u prvom poluvremena. Odigrali smo onako kako želimo, čemu težimo, brzo i agresivno. Dali smo gol na vrijeme, potom još dva, imali i još dvije stopostotne šanse. U nastavku je, međutim, došlo do pada, nisam zadovoljan prvenstveno odnosom, jer moramo da igramo do kraja bez obzira na rezultat, da ne gledamo je li 3:0 ili 4:0, već težimo igri na gol više. Razgovaraću sa igračima na tu temu, jer je drugo poluvrijeme završeno 1:1 i to je opomena, jer Rudar je bio opasan u nastavku", kazao je Brnović.

Budućnost, u svakom slučaju, ima u džepu osmo finale Kupa.

"Imamo dobru zalihu za revanš. Nije gotovo, spremaćemo se kao da je 0:0, a ne 4:1", istakao je Brnović, čiji se tim sada okreće prvenstvu.

"Idemo na noge Jezeru, protiv ekipe koja je i danas pokazala kvalitet remijem sa Dečićem. Čeka nas možda i najteže gostovanje do kraja sezone", zaključio je Brnović".

Bonus video: