Četiri puta za Jovetića, peti je ostanak u Interu

Kako javljaju italijanski mediji, Falji Ramadani, agent Stevana Jovetića i Ivana Perišića, danas će se ponovo sresti sa čelnicima milanskog kluba kako bi pokušao da dobije dozvolu da pregovara sa zainteresovanim klubovima
2 komentar(a)
jovetić, Foto: Reuters
jovetić, Foto: Reuters
Ažurirano: 31.07.2017. 08:08h

Fudbaleri Intera vratili su se sa azijske turneje, a danas počinje nova runda ozbiljnih priča oko transfera.

Kako javljaju italijanski mediji, Falji Ramadani, agent Stevana Jovetića i Ivana Perišića, danas će se ponovo sresti sa čelnicima milanskog kluba kako bi pokušao da dobije dozvolu da pregovara sa zainteresovanim klubovima.

Dok je za Perišića situacija prilično jasna - Mančester junajted je zainteresovan, Jovetić, kako navode, mediji ima četiri opcije.

Sevilja je još broj jedan, a nije odustao ni Olimpik Marsej, koji se, takođe, odavno interesuje za crnogorskog reprezentativca.

U igri su i italijanski klubovi - Lacio i Fiorentina, a mediji najavljuju da će se Ramadani sastati sa direktorom tima iz Firence Panteleom Korvinom.

Peta opcija za Jovetića je - Inter, nakon dobrih izdanja i golova protiv Liona i Čelsija, te izjave Lućana Spaletija da bi volio i da "Perišić i Jovetić ostanu".

Jovetićeva cijena je 13 miliona eura, a za sada niko nije ispunio zahtjeve Intera.

Zbog toga mediji najavljuju i da postoji mogućnost nove pozajmice.

Bonus video: