Kažić nezadovoljan: Budućnost nije probila Kom na podgoričkom "paklu"

"Bilo je jako vruće, ali to ne može da bude alibi za lošu partiju", kazao je trener Budućnosti Dragan Kažić nakon 0:0 sa Komom na Zlatici
59 pregleda 4 komentar(a)
Dragan Kažić FK Budućnost, Foto: Savo Prelević
Dragan Kažić FK Budućnost, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 30.07.2017. 20:11h

Kom i Budućnost igrali su bez golova na Zlatici, u posljednjoj provjeri za oba tima pred start prvenstva.

Po paklenoj vrućini, Budućnost je bila bliža pobjedi - Miljan Vlaisavljević je promašio penal, dok njegovi saigrači nisu iskoristili još nekoliko dobrih šansi.

"Bilo je jako vruće, ali to ne može da bude alibi za lošu partiju. Bilo je vidljivo da su momci umorni, prije dva dana smo doputovali iz Berana, nije bilo dobrog kretanja. Uprkos tome, imali smo nekoliko šansi i sačuvali smo gol. Nisam zadovoljan, još dosta posla je pred nama, nadam se i da ćemo dovesti još neko pojačanje", kazao je trener Budućnosti Dragan Kažić.

Kom se, s druge strane, sprema za povratak u elitu nakon sedam godina.

"Ima prostora za napredak. Pred nama je šest dana do utakmice sa Sutjeskom, a to je dosta vremena za napredak kroz kvalitetne treninge", rekao je trener Koma Vesko Stešević.

Za Budućnost su počeli Mijatović, Raspopović, Simović, Mitrović, Tučević, Mirković, Popara, Vlaisavljević, Terzić, Camaj i Nikač, dok su nastavku ušli Dragojević, Vukčević, Pejaković, Sekulić, Kumburović i Tući.

Kom: Perović, Milić, Dedić, Redžović, Kento, Orlandić, Golubović, Bogdanović, Ari, Kažić, Kopitović (Milošević).

Bonus video: