Barac: Suspendovali su pogrešnog fudbalera, branili smo se od domaćih igrača, a onda i navijača

FSCG je nakon tuče u Kotoru pokrenuo postupak protiv kotorskog kluba i suspendovao igrača Koma - Nigerijca Opekea Tejirija Mosesa

5802 pregleda 11 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Sportski direktor Koma Savo Barac kaže da je Disiciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore suspendovala pogrešnog igrača tima sa Zlatice, te da su fudbaleri njegove ekipe bili prinuđeni da se brane - prvo od napada igrača Bokelja, a potom i navijača kluba iz Kotora.

Duel Koma i Bokelja u srijedu u okviru 31. kola Druge lige završen je opštom tučom - u restriktivnom prostoru ispred svlačionica sijevale su pesnice, čak i kišobarani, a FSCG je danas pokrenuo postupak protiv kotorskog kluba i suspendovao igrača Koma - Nigerijca Opekea Tejirija Mosesa.

"Nevjerovatno je da kažnjavaju nas, koji smo se branili od napada prvo domaćih igrača, a potom navijača, koji su provalili ogradu i ušli u teren", kaže Barac za portal RTCG.

"Još na snimku, za koji sam čuo da je izbrisan, vidi se da nije Opeke udario, nego Amada. Nema opravdanja za nasilje, ali morali smo da reagujemo. Našem igraču Ajkoviću je pukla arkada. Sumnjam da je ovo hajka na mene i naš klub. Ako sam ja problem, neka mi kažu iz Saveza, odmah ću se povući", kazao je Barac.

"Žalićemo se, ali ne vjerujem da će se nešto promijeniti. Zamolio bih Disciplinsku komisiju i komesara Radulovića da odluke donosi na osnovu snimka, a ne na osnovu nekih drugih stvari. Napomenuo bih da nemamo ništa protiv Bokelja, puno sam dao tom klubu i oni sigurno zaslužuju da igraju Prvu ligu", zaključio je direktor Zlatičana.

Bonus video: