Pohvale sa svih strana: Marušić impresionirao Inzagija

Crnogorski reprezentativac bio je u startnoj postavi na kontrolnim mečevima protiv Spala i Triestine, kako trenutno stvari stoje biće prva Inzagijeva opcija po desnom boku, da li kao desni bek, ili desni spoljnji
1 komentar(a)
Adam Marušić, Foto: Sslazio.it
Adam Marušić, Foto: Sslazio.it
Ažurirano: 28.07.2017. 20:05h

Adam Marušić je krajem juna napravio transfer karijere, potpisao petogodišnji ugovor sa Laciom, a za 15-ak dana priprema impresionorao trenera Simonea Inzagija.

"Hitar, brz, taktički obučen - Marušić je otkrovenje Lacija. Oduševio je i Inzagija i saigrače. Može da igra sve pozicije za desnoj strani, ali može da bude koristan i po lijevoj. Njegovo fudbalsko znanje i mogućnosti izazvali su veliko poštovanje u svlačionici", piše "Korijere delo sport".

Crnogorski reprezentativac bio je u startnoj postavi na kontrolnim mečevima protiv Spala i Triestine, kako trenutno stvari stoje biće prva Inzagijeva opcija po desnom boku, da li kao desni bek, ili desni spoljnji.

Bivši igrači Lacija su pomalo, čini se, začuđeni Marušićevim sposobnostima.

"On je definitivno pokazao da je pravo pojačanje. Dobili smo sjajnog igrača", prokomentarisao je Đuzepe Pankaro, nekadašnji prvotimac rimskog kluba (1997-2003) i reprezentativac Italije.

Lacio je za Marušića platio Ostendeu 6,5 miliona eura, a za skroman novac dobio igrača koji bi mogao da "prodrma" Seriju A.

Bonus video: