Legenda Barselone poručila Nejmaru: Kaži, ideš li ili ostaješ?

"Ne znam šta će se dogodi, ali on mora da priča i da jasno kaže šta želi - da li želi da ide, ili da ostane. Ovo odugovačenje ne koristi nikome", kazao je Pujol
0 komentar(a)
Pujol, Foto: Beta/AP
Pujol, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 28.07.2017. 19:33h

Fudbalski svijet bruji o transferu Nejmara iz Barselone u Pari sen Žermen za 222 miliona eura, to je bukvalno glavna tema u svim medijima.

Brazilac ćuti, iz Pariza se, takođe, ne oglašavaju, u Barseloni se samo čuje da bi svi voljeli da on ostane.

Legenda katalonskog kluba - Karles Pujol je, međutim, bio potpuno otvoren - vrijeme je da se Nejmar izjasni.

"Ne znam šta će se dogodi, ali on mora da priča i da jasno kaže šta želi - da li želi da ide, ili da ostane. Ovo odugovačenje ne koristi nikome", kazao je Pujol.

Nejmar je danas bio akter incidenta na treningu, kada se umalo potukao sa novim saigračem Nelsonom Semedom, a otkazan je njegov put u Kinu zbog, kako je saopšteno - "poslova oko transfera".

Pojedini francuski mediji su i danas javili da je transfer završen, a da će biti ozvaničen u prvoj polovini naredne sedmice.

Nejmar je danas bio na marketinškoj promociji kompanije "Najk", ali nije govorio o fudbalskoj budućnosti - već o trivijalnim stvarima, poput toga da li uživa u Majamiju, te kakvo mu je mišljenje o novoj kolekciji američkog proizvođača sportske opreme.

Bonus video: