VIDEO Jovetić golom u derbiju Grčke donio Olimpijakosu izlazak u Evropu i najavio super formu za finale sa Fiorentinom

Crnogorski kapiten ušao u igru u trenutku kada je Olimpijakos gubio sa 2:0 od Panatinikosa i do kraja, zajedno sa Podenseom, režirao remi u derbiju - "Nismo igrali dobro, a onda nam je Jovetić pomogao", rekao je Hose Luis Mendilibar

20715 pregleda 5 komentar(a)
Jovetić slavi gol protiv Panatinaikosa, Foto: Olympiacos FC (X)
Jovetić slavi gol protiv Panatinaikosa, Foto: Olympiacos FC (X)

Kada je teško tu je Jovetić - zna to dobro i iskusni Hose Luis Mendilibar...

Gubio je Olimpijakos sa 2:0 u posljednjem kolu grčke Superlige od najvećeg rivala Panatinaikosa, a onda je nakon sat igre na teren istrčao crnogorski kapiten.

Jo-Jo je najprije pokrenuo akciju nakon koje je Danijel Podense evrogolom u 73. minutu smanjio na 2:1, da bi u 81. sjajnim udarcem glavom zakucao loptu u mrežu i spasio klub iz Pireja od poraza (2:2).

Gol našeg asa, koji je na kraju imao ogromnu važnost jer je Olimpijakosu obezbijedio Ligu konferencija za sljedeću sezonu (upravo ispred Panatinaikosa), možete pogledati na sljedećem LINKU.

"Nismo igrali dobro, a onda nam je Jovetić pomogao, baš kao i ostali igrači sa klupe", rekao je nakon meča Mandilibar, a prenosi "Fosonline.gr".

Iako nije igrao u dvomeču sa Aston Vilom, Jovetić je još jednom pokazao da bi mogao da bude veliki adut Olimpijakosa u najvećem meču u istoriji kluba - finalu Lige konferencija, za deset dana protiv "njegove" Fiorentine, upravo u Atini.

Gol u derbiju bio je šesti ove sezone za Jovetića u šampionatu Grčke, a ima upisane i četiri asistencije - dva puta je tresao mrežu i u Kupu konferencija, protiv Makabija i Fenerbahčea.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: