Rodri: Šta je presudilo? Na Itihadu sam vidio Arsenal koji ne želi da nas dobije, naš mentalitet nije takav

"Da budem iskren razlika je ovdje", rekao je španski maestro i pokazao na glavu

11219 pregleda 7 komentar(a)
Rodri, Foto: Reuters
Rodri, Foto: Reuters

Plavi dio Mančestera slavi novu titulu, četvrtu zaredom i ponovo potpuno zasluženo - sada ispred Arsenala, rivala koji je učinio sve, ali na kraju ne i završni korak da bude bolji od Sitija.

Šta je to što je na kraju presudilo da titula ode na stranu "građana", a ne "tobdžija" objasnio je vezista Sitija Rodri.

"Da budem iskren razlika je ovdje", rekao je španski maestro i pokazao na glavu. "Mnogo je dobrih igrača u bilo kojoj ligi, svi zaslužuju isto što i mi, ali mislim da je razlika bila u glavi".

Iako je Arsenal sezonu završio bez poraza od velike šestorke Premijer lige, Rodri smatra da je upravo bio ključan meč ova dva tima u finišu sezone kada je na "Itihadu" bilo 0:0.

"Kada su se tog dana suočili sa nama pomislio sam - ovi momci ne žele da nas pobijede, oni samo žele da igraju na remi. Mi nismo takvi, naš mentalitet nije takav - kad se borimo za titulu uvijek idemo na pobjedu", naglasio je Rodri, a prenosi "Marka".

Arsenal je tim remijem u 30. kolu sačuvao vrh tabele, ali je kasnije kiksao protiv Aston Vile, dok je Siti nanizao sve pobjede - za desetu tutulu i istoriji.

Bonus video: