Salah imao poruku za Klopa i najavio "paklenu borbu" za trofeje sa Liverpulom

"Bilo je sjajno dijeliti sve ove trofeje i iskustva sa tobom u proteklih sedam godina. Želim ti puno sreće u budućnosti i nadam se da ćemo se ponovo sresti"

18231 pregleda 1 komentar(a)
Klop i Salah tokom posljednjem meča njemačkog stručnjaka na klupi Liverpula, Foto: Reuters
Klop i Salah tokom posljednjem meča njemačkog stručnjaka na klupi Liverpula, Foto: Reuters

Ako je i bilo dileme, sada je više nema - Mohamed Salah će i naredne sezone nositi dres Liverpula.

Potvrdio je to egipatski majstor i legenda "redsa" na društvenim mrežama.

"Znamo da su trofeji ono što se računa i učinićemo sve da stignu sljedeće sezone. Naši navijači ih zaslužuju i pakleno ćemo se boriti za njih", napisao je Salah.

Klub sa rijeke Mersi juče se na spektakularan način oprostio od Jirgena Klopa, a danas je ozvaničio dolazak novog trenera Arnea Slota.

Salah je u finišu sezone imao manju raspravu sa Klopom tokom utakmice sa Vest Hemom, ali da je sve u redu između dvije ikone Liverpula posljednjih godina potvrdio je "broj 11" redsa.

"Bilo je sjajno dijeliti sve ove trofeje i iskustva sa tobom u proteklih sedam godina. Želim ti puno sreće u budućnosti i nadam se da ćemo se ponovo sresti", istakao je Salah.

Maestro iz Egipta u Liverpul je stigao 2017, skoro dvije godine nakon Klopa, i za veoma kratko vrijeme je postavio mnoge golgeterske rekorde velikog kluba, dok je zajedno sa njemačkim stručnjakom učestvovao u osvajanju svih velikih trofeja - prije svih u Ligi šampiona 2019. i Premijer ligi 2020.

Bonus video: