Piksi i zvanično vodi Srbiju do 2026.

"Produžetak saradnje sa selektorom Stojkovićem u skladu je sa željama i ambicijama Fudbalskog saveza Srbije da naša A reprezentacija i u narednom periodu nastavi sa uspjesima", saopšteno je iz FSS

2102 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Fudbalski savez Srbije produžio je ugovor sa selektorom Draganom Stojkovićem do 2026. godine, saopšteno je danas.

"Produžetak saradnje sa selektorom Stojkovićem u skladu je sa željama i ambicijama Fudbalskog saveza Srbije da naša A reprezentacija i u narednom periodu nastavi sa uspjesima, što se odnosi i na Evropsko prvenstvo u Njemačkoj. Odluka će zvanično biti usvojena na sastanku Izvršnog odbora u ponedjeljak 27. maja, odmah nakon sjednice Skuptšine FSS u Staroj Pazovi", navodi se na sajtu Saveza.

Stojković je odveo Srbiju na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine i na Evropsko prvenstvo u Njemačkoj koje se održava ovog ljeta.

Takođe, sa reprezentacijom se plasirao i u elitni rang Lige nacija, pa je dobio povjerenje Saveza da nastavi sa radom i poslije takmičenja u Nemačkoj.

"Očuvanje kontinuiteta u vođenju reprezentacije jedan je od ključnih faktora u postizanju željenog rezultata", piše u saopštenju Saveza. Evropsko prvenstvo održaće se od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj, a Srbija će igrati u Grupi C sa Slovenijom, Danskom i Engleskom.

Foto

Bonus video: